ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ



-----Τελευταία ενημέρωση 2-6-2015----

Αγέλη
Η κατασκήνωση των λυκοπούλων θα διεξαχθεί από 21 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου, στον κατασκηνωτικό χώρο του Ναυστάθμου Κρήτης ο οποίος βρίσκεται ανατολικά της πλάζ. Σας καλούμε να καταθέσετε την αίτηση συμμετοχής και το αντίτιμο για την συμμετοχή στην κατασκήνωση, το Σάββατο 6 Ιουνίου από τις 19.00 έως τις 20.30 στην λέσχη μας. Το αντίτιμο καθορίζεται στο ποσό των 60 ευρώ το άτομο και 45 ευρώ για κάθε αδελφάκι. Σας ενημερώνουμε ότι η αγέλη από δικά της έσοδα συνεισφέρει κατά 10 ευρώ το άτομο. Έτσι αντί τα λυκόπουλα να καταβάλουν το ποσό των 70 και 55 ευρώ καλούνται να καταβάλουν το ποσό των 60 και 45 ευρώ αντίστοιχα. Την αίτηση συμμετοχής την ατομική ενημέρωση όπως και το φυλλάδιο της κατασκήνωσης μπορείτε να τα κατεβάσετε από το τέλος αυτής της σελίδας.
Ομάδα
Η κατασκήνωση της ομάδας προσκόπων θα διεξαχθεί από 27 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, στον κατασκηνωτικό χώρο του Ναυστάθμου Κρήτης ο οποίος βρίσκεται ανατολικά της πλάζ. Σας καλούμε να καταθέσετε την αίτηση συμμετοχής και το αντίτιμο για την συμμετοχή στην κατασκήνωση, την Κυριακή 14 Ιουνίου από τις 17.30 έως τις 18.30 στην λέσχη μας. Το αντίτιμο καθορίζεται στο ποσό των 60 ευρώ το άτομο και 45 ευρώ για κάθε αδελφάκι. Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα προσκόπων από δικά της έσοδα συνεισφέρει κατά 10 ευρώ το άτομο. Έτσι αντί οι πρόσκοποι να καταβάλουν το ποσό των 70 και 55 ευρώ καλούνται να καταβάλουν το ποσό των 60 και 45 ευρώ αντίστοιχα. Την αίτηση συμμετοχής την ατομική ενημέρωση όπως και το φυλλάδιο της κατασκήνωσης μπορείτε να τα κατεβάσετε από το τέλος αυτής της σελίδας.

-----Τέλος τελευταίας ενημέρωσης----
Σημαντική ανακοίνωση 
Αγαπητοί γονείς, ο καιρός για την καλοκαιρινή κατασκήνωση του Συστήματος πλησιάζει. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι όσοι από εσάς δεν έχουν προσκομίσει το δελτίο υγείας, παρακαλούνται να μας το φέρουν. Το δελτίο υγείας μπορείτε να το κατεβάσετε και από  εδώ. Παρακαλούμε να μας το επιστρέψετε υπογεγραμμένο από παιδίατρο. Εναλλακτικά μπορείτε να μας φέρετε φωτοτυπία του δελτίου υγείας το οποίο έχετε καταθέσει στο σχολείο του παιδιού. Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΣΕΠ δικαίωμα στις δράσεις του Συστήματος έχουν τα μέλη τα οποία έχουν καταθέσει το δελτίο υγείας και είναι απογεγραμμένα για το τρέχων έτος. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στο τέλος της χρονιάς θα σας χορηγηθεί βεβαίωση από το ΣΕΠ η οποία πιστοποιεί ότι το παιδί σας έχει απογραφεί.
Προ - δήλωση συμμετοχής
Τι σημαίνει προ-δήλωση συμμετοχής Προ-δήλωση συμμετοχής στην καλοκαιρινή κατασκήνωση σημαίνει ότι πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή του παιδιού σας, απλά χωρίς καμία άλλη διαδικασία, μέχρι τις 23 Μαίου. Έτσι θα έχουμε μια εικόνα για το πλήθος των συμμετοχών, βάση των οποίων θα καθοριστεί το αντίτιμο της συμμετοχής . Οι δηλώσεις μπορούν να γίνουν α) για την Αγέλη στο τηλέφωνο 6976633318 β) για την ομάδα στο 6906770650 ή γ) στο email 4soudas@sep.org.gr ή δ) προσωπικά στους αρχηγούς των τμημάτων.
Τελική δήλωση συμμετοχής 
Τι σημαίνει Τελική δήλωση συμμετοχής.  Η Τελική συμμετοχής σημαίνει ότι α) πρέπει να καταβληθεί το συνολικό αντίτιμο της συμμετοχής β) Πρέπει να κατατεθεί η δήλωση συμμετοχής και η βεβαίωση υγείας η οποία ακολουθεί την δήλωση υπογεγραμμένη από παιδίατρο. Αν ήδη έχετε καταθέσει δελτίο υγείας δεν χρειάζεται να υποβάλετε την βεβαίωση υγείας. Η τελική δήλωση πρέπει να γίνει μέχρι τις 6 Ιουνίου.
Τόπος, χρόνος και αντίτιμο συμμετοχής.
Επειδή τεχνικά προβλήματα μας αναγκάζουν να μην ανακοινώσουμε ακόμα ακριβώς τον τόπο, τον χρόνο και το αντίτιμο σας ενημερώνουμε ότι πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής της κατασκήνωσης είναι α) για την αγέλη 21 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου. β) για την ομάδα 27 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου. Ο τόπος διεξαγωγής θα είναι σε κοντινή απόσταση από την Σούδα και το αντίτιμο θα κυμανθεί από 70 έως 90 ευρώ. Ήδη στο σύστημα κάνουμε προσπάθειες για να μειωθεί περαιτέρω το κόστος συμμετοχής.
Γενικά
H κατασκήνωση μας φέτος θα πραγματοποιηθεί μαζί με το 3ο σύστημα προκόπων Χανίων. Επειδή είναι μια πολύπλοκη διαδικασία για εμάς, σας παρακαλούμε πολύ να τηρήσετε τις παραπάνω ημερομηνίες έτσι ώστε να μας διευκολύνετε στην αρτιότερη διοργάνωση της. Όλα τα έντυπα της κατασκήνωσης θα τα κατεβάσετε από εδώ, και αφού τα τυπώσετε και τα συμπληρώσετε θα μας τα προσκομίσετε. Η ειδοποιήσεις θα γίνουν μέσω sms. Σας υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό του ΣΕΠ, μη απογεγραμμένα μέλη ή μέλη τα οποία δεν έχουν καταθέσει δελτίο υγείας ή βεβαίωση υγείας  δεν δικαιούνται συμμετοχής στην κατασκήνωση. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.
Έντυπα κατασκήνωσης 
Τελική δήλωση συμμετοχής
Ατομική ενημέρωση 
Φυλλάδιο πληροφοριών για τα λυκόπουλα 
Φυλλάδιο πληροφοριών για τους προσκόπους